مزایا و معایب دوربینهای آنالوگ و شبکه
با پیشرفتهای انجام شده در مسیر ساخت دوربینهای شبکه امروز این دوربینها تقریبا از همه نظر نسبت به دوربینهای انالوگ دارای برتری هستند .
تنها برتری اصلی دوربینهای انالوگ سادگی و ارزان بودن آنهاست .
در پایین به تعدادی از این مزایا و معایب اشاره خواهیم کرد :
دوربینهای انالوگ ساده هستند: سادگی دوربینهای انالوگ باعث شده که بازه بسیار بیشتری از شرکتها قابلیت نصب این دوربینهای داشته باشند .
این باعث میشود که بیشتر شرکتهای نصب کننده سیستمهای مداربسته شما را به
استفاده از این سیستم ترغیب کنند .
این کار بیشتر به دلیل عدم داشتن اطلاعات کافی در مورد دوربینهای شبکه توسط این شرکتها میشود .
دوربینهای انالوگ ارزان قیمت هستند: همه ما میدانیم قیمت یک محصول میتواند چه وزنه سنگینی در انتخاب آن باشد .
باید بدانید حتی ساده ترین و ارزان قیمت ترین دوربینهای شبکه به هیچ عنوان از نظر هزینه با دوربینهای انالوگ قابل مقایسه نیستند .
دوربین شبکه دارای تکنولوژی جدیدتری است: تکونولوژی هر محصول دارای یک طول عمر است. به ویژه در زمینه تجهیزات الکترونیکی تکنولوژی به سرعت در حال تغییر است .
امروزه این تغییرات بیشتر در جهت گسترش دوربینهای شبکه در حال حرکت است .
این بدین معناست که پس از گذشت چندین سال دوربینهای انالوگ از رده خارج شده و به صورت یک تکنولوژی قدیمی در خواهد امد .
دوربینهای شبکه محدودیت کیفیت تصویر ندارند: بعدها بیشتر در مورد محدودیت دوربینهای انالوگ صحبت خواهیم کرد .
یکی از مهمترین این محدودیتها محدودیت کیفیت تصویر است .
از نظر کیفیت تصویر دوربینهای انالوگ هرگز نمیتوانند به کیفیتی
بیش از ۷۲۰ × ۵۷۶ دستیابی داشته باشند .
برای دستیابی به تفکیک پذیریهای بالاتر هیچ روش مناسبی به جز استفاده از دوربینهای شبکه
وجود نخواهد داشت .
تکنولوژی جدید : HDCVI و HDTVI
امروزه با گسترش تکنولوژی شاهد پیشرفت های چشم گیری در عرصه دوربین مداربستهو سیستم های حفاظتی هستیم و شاهد آن هسیتم که دوربین های آنالوگ با کیفیت های HD و Full HD نیز روانه بازار می گردند که یکی از محبوب ترین آنها تکنولوژی HDCVI کمپانی Dahua چین می باشد .
با ورود این تکنولوژی ها شاهد بودیم که دوربین هایی با کیفیت های 720 p و 1080 P نیز در بستر آنالوگ و همان کابل کشی های قدیمی تولید شده است که تقریبا هزینه ای برابر با دوربین های آنالوگ قدیمی تر دارد .
برای استفاده از این تکنولوژی نیازی نیست که از کابل های خاصی استفاده شود و همان کابل های RG59 سابق توانایی ارسال تصاویر با کیفیت HD را به دستگاه DVR دارا می باشد. نقاط قوت این تکنولوژی محدود به کیفیت نمایش تصاویر نیست و سایر خصوصیات نظیر : حذف نور پس زمینه در تصاویر یا همان WDR گستره گسترده دینامیک و یا تابع BLC که مربوط به تنظیم خودکار کنتراست تصویر می باشد نیز به طور چشم گیری پیشرفت داشته اند .
تنها نقطه ضعف این تکنولوژی انحصاری بودن آن می باشد که فقط در اختیار کمپانی Dahua می باشد و این امر باعث می شود تا در این تکنولوژی هم شاهد رقابت آن چنانی برای کاهش قیمت و هم پیشرفته تر شدن آن و رفع نواقص احتمالی نباشیم .
پس نتیجه گیری می کنیم که به مرور زمان همان طور که این تکنولوژی در حال کنار زدن تکنولوژی های سابق نظیر HD-SDI است پس تکنولوژی دیگری نیز برای کنار زدن این تکنولوژی به بازار خواهد آمد و آن تکنولوژی قطعا HDTVI می باشد که در حال حاضر وارد مرحله تولید انبوه نرسیده است اما دیگر بحث انحصاری بودن را ندارد و قطعا این امر باعث می شود تا رقابت بر سر تولید این تکنولوژی منتج به کاهش قیمت این محصول و تولید انبوه آن از سوی تولید کنندگان باشد .
مشاهده پست مشابه : معرفی دوربین های آنالوگ وتحت شبکه